Majoretteteam Unity Hoogerheide

Over ons

Unity
Unity is een gezellige, enthousiaste twirlgroep, en is een onderdeel van muziekvereniging De Scheldezonen uit Hoogerheide. We zijn verdeeld in drie teams, waarvan ons jongste team nog in de opstartfase is. 

Het C-team is voor meisjes (en jongens) van 4 tot ongeveer 6/7 jaar.
Het B-team traint van 18.00 tot 19.00 op de dinsdagavond, en is voor meisjes (en jongens) van 8/9 tot ongeveer 12 jaar.
Het A-team traint van 19.30 tot 20.30 op de dinsdagavond, en is voor meisjes (en jongens) van 12 jaar en ouder.

Jonge leden vanaf 4 jaar zijn dus ook van harte welkom bij Unity. 

We trainen in de theaterzaal van het Kloosterhof te Hoogerheide. 

Wat is majorette?
Majorette is een zeer afwisselende danssport. Het is een combinatie van dans, acrobatiek en twirling (draaien met je baton). Velen kennen majorette alleen van vroeger, toen majorettes alleen nog op straat liepen. De majorettesport van nu lijkt hier helemaal niet meer op. Inmiddels in majorette namelijk uitgegroeid tot een veelzijdige wedstrijdsport. Regelmatig gaan wij dan ook naar wedstrijden en aan het einde van het jaar doen we mee aan de Brabantse Kampioenschappen. 

Lesgeld 
Per jaar bedraagt de contributie 80 euro, wat gelijk staat aan 8 euro per maand! Hierbij zijn de lessen, deelnamegeld aan wedstrijden en bruikleen van de baton en trainingspak inbegrepen. Ook de wedstrijdkleding voor de teams wordt door de vereniging betaald. 

Lid worden
Lijkt het je leuk om te dansen met baton op leuke muziek? Kom dan gerust een keer kijken op één van onze trainingen. Je bent altijd welkom!

 

Laatste Videos

362 views - 0 comments
519 views - 0 comments
429 views - 0 comments
412 views - 1 comment